بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

هشدار هواشناسی درباره رگبار و تندباد‌های لحظه‌ای

اداره‌کل هواشناسی سمنان برای امروز و فردا (هشتم و نهم مرداد ۱۴۰۳) در ارتفاعات و نواحی شمالی نسبت به بارش رگباری پراکنده گاهی رعدوبرق و تا جمعه به دلیل وزش باد شدید و تندباد‌های لحظه‌ای و گردوخاک در غالب نقاط به ویژه نواحی شرق و جنوب استان هشدار زرد اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 29
کد خبر: ۲۵۲۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل هواشناسی سمنان گفت: هشتم و نهم مرداد ۱۴۰۳ کاهش نسبی دما و از روز چهارشنبه افزایش نسبی دما و ماندگاری هوای گرم تا اواسط هفته آینده پیش‌بینی می‌شود.

ایرج مصطفوی افزود: کاهش نسبی کیفیت هوا و دید افقی، احتمال خسارت ناشی از باد، اختلال در تردد و آتش‌سوزی در عرصه‌های مرتعی و جنگلی از جمله مخاطرات پیش بینی شده هواشناسی این استان در اثر این سامانه طی سه روز آینده است.

وی به توصیه‌های مهم و پیشگیرانه در برابر باد شدید این روز‌ها اشاره و تاکید کرد: محکم کردن سازه‌های موقت و تابلو‌های تبلیغاتی، احتیاط در عبور از ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان خشک، استحکام و ترمیم سقف و سازه‌های گلخانه‌ای، خودداری از توقف و پارک خودرو در زیر درختان خشک و فرسوده و ساختمان‌های نیمه‌کاره، تمهیدات لازم برای پیشگیری از خسارت‌های احتمالی ناشی از وزش باد شدید است.

وی اضافه کرد: کمینه و بیشینه دمای هوای سمنان برای امروز هشتم مرداد ۱۴۰۳ به ترتیب ۲۸ و ۴۰ درجه سانتیگراد است.

موج گرمای دیگری برای هفته آینده

مصطفوی افزود: امروز و فردا (هشتم و نهم مرداد ۱۴۰۳) دمای هوای بین سه تا پنج درجه کاهش و از روز چهارشنبه دمای هوا افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: ماندگاری هوای گرم تا اواسط هفته آینده ادامه خواهد داشت و وزش باد شدید و گرد و خاک در اواخر هفته آینده نیز جزو پیش‌بینی‌های هواشناسی است.

به گفته مدیرکل هواشناسی سمنان، گرمترین نقطه سمنان طی ۲۴ ساعت گذشته حسینان دامغان با دمای ۴۴ درجه سانتیگراد و خنکترین نقطه سمنان منطقه پرور در مهدیشهر با دمای ۱۴ درجه سانتیگراد بود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار